banner

gila

Monday, June 20, 2011

Entry muntah darah...

Okeh... n3 kali ni n3 muntah darah...

Kepada sesiapa yang tak sanggup nak menatap 'wajah2 kesayangan amba' nihh... silalah melangkah keluar dari blog suri nih yeaa...

N3 ni dibuat atas permintaan rakan2 blogger dan bukan blogger yang menuntut suri menayangkan anak dara suri tu...  bukan apa.. suri tak suka dia 'over expose'..(*wahahaha..muahahaha.... tekak sendiri pun rasa mual meluahkan kenyataan cenggitu... podddaahhh... hahahaha..)

Okaylah...tatapilah wajah2 kesayangan amba ni yekkk...

Layanzzz........................




menung...
Cik siti wan kembang tengah termenung mengenang nasib diri... *apsal la mak aku tu sengal noo... huhuhu..




cak!!..

Pipi nan kembang semangkuk... *pasni nak ajak acu gi trim pipi sikit...biar nampak cam Erra Fazira..hehehe..


cam gmbr pasport..

Renungan makrifat... sesiapa yang lemah semangat tak leh tahan ngan renungan Alisha ni... tu belum kira lagi dia bagi satu laungan keramat dia... boleh runtuh bumbung rumah suri nihh...


tgh wat bubbling...

Tengah praktis vocal dia.. senang nak jerit panggil mami dia yang selalu ralit mengulit laptop menerjah blog2 korang seme....

okeh..sekarang korang blh start muntah.. *uweekkk...uweekk... @!$%$# ..macamlah dia sorang jek ada anak pompuan...


#   Nota kaki  :  suka hati surilah... ni blog suri... wa sukalah nak wat apa punn... heheheh..peace..


.

10 comments:

puanbee said...

comeynya.. kalau duk depan bee ni dh kena tonyoh2 ni hahhaa

DuniaSangSuri said...

heheh.. suri nak eksen ada girl konon.. bee dah ada 3... tak heran pon bee kan..kan..kan... huhuhu...

Mama QS said...

apa pun comel sangat geram saya tengok teringat masa sumaiyyah baby dulu....

DuniaSangSuri said...

time nilah diorg ni blh di gomol.. dh besar sikit nnt... entah yea... huhuhu..

CathJ said...

cair makcik kat sini weiiii.... comelll... ^_^

M@M@ SH@RIDZ said...

comelnyer.... MS lum ada lagi baby girl, geram tul tengok bb ni....

sangsuri said...

sabar cathJ... dulu suri pon ada 2 boy cam cathJ.. baru ni dpt girl.. tapi mmg sonok dpt girl.. bju diorg cantik2..hahahaha.. ada geng leh shopping...

sangsuri said...

hii m@m@ sh@ridz... dulu pn suri suka naauuu tgk bby girl org.. skrg dah dpt sendiri punya.. syukur.. ngeeehhh..

LilyGrynn said...

Alahai comeinya! Rasa macam nak masukkan lam carpet pastu gulung2 ikat2, cubit2 pipi, peluk2 and ish alahai...Sib baik anak orang...keh3

sangsuri said...

weeii lily... itu dah kes penderaan tu.. kna tepon talian Nur nii... hehehehe

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...