banner

gila

Thursday, June 30, 2011

Kibod si sipar jamban...

Kretif sungguh la orang sekarang...

Macam-macam idea orang nak meniaga nih...

Kalau boleh seme diorang nak jual..

Sebab tu,  sampai ada yang sanggup jual anak.. jual bini... kadang-kadang jual 'diri sendiri' pun ramai.. huhuhu...

Baru-baru ni suri pi umah adik ipar kat Sepang... dah bergelen2 air dok telan sambil bergebang tak hengat dunia... suri pun mintak izin ler nak guna tandas umah dia...

Sekali... ehh....!!!

Cunnye sipar jamban cik ita nihhhh.... hahahahaha...


;
;
;
;
;
;
;

Tadaaa!!
sipar kibod..


Cutekan sipar tandas dia...!!

Sipar ni dia beli kat sempadan Thailand (ker dah masuk lam Thailand... kurang sahih pulak kat mana sebenarnya dia beli... hahahaha...) dengan harga RM18 hengget sepasang...

Cik Ita ni cakap... dia pernah terbaca/terlihat dalam satu magazine ttg sipar nih...

Dalam magazine tu diorang jual RM80 hengget sepasang...

Gila koo!!  sipar 80 hengget nak guna masuk tandass??? hahahaha... ilang akal....





sipar comeyy..
tang jari2 tu ak berapa comeyy... huhuhu..

So, sepanjang suri lam toilet dia tu... bila dah terpandang kibod jek semedang tingat kat....

Suri dok teringat kat blog suri yang kudutss ni....

Bilalah suri nak fofular cam blog cik bee presiden seumur hidup KSRS tu? 

Atau ada follower berjuta-juta lemon...

Atau jadi blogger kaya cam si mak merah tu laa...

Huhuhuhu... mati beragan ler ko suri oooiii.... huhuhu (nanges sambil larik gi batu belah batu telungkup..)





.

5 comments:

wardah said...

eh2...jgn larik ke batu belah batu bertangkup..risau kang tinggal rambut je..=) ngeeee..saya pun sama la kak..berblogging camni je la..nak feymes..maaf ler..xlaku.=(

puanbee said...

suri bee tk fofuler pun haha wat malu i je...

ni meh buat ni untuk KSRS :
http://honeyvsbee.blogspot.com/2011/06/ksrs-2-kenangan-dulu-dulu.html

DuniaSangSuri said...

yelah wardah... kita ni takat buang karan jeklah berblogging... nak membebel ngan laki dan ank..dah boring..diorang tak layan.. embebel kat blog je la yea... hahaha

fofular la tu bee !! ala.. memalu pulak dia... hahahaha...

LilyGrynn said...

Sebab berangan banyak ler tu nanti jadi kenyataan. Hah, beranganlah selalu.... Cute giler lah selipar tu. Tetiba aje nak gi sempadan!

sangsuri said...

lily : haa..gilah sempadan..sempat lg tuu.. hehehe...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...