banner

gila

Saturday, July 2, 2011

Malas dah sampai!!!!

ihsan pakcik google..



Penyakit 'M' dah menyerang!!!!!!!!!

Apsal malas pulak nak update blog suri nan kudutss nihhh...!!!

Idea bukannye takde.... melambak idea nak dibebelkan!!

Tapi bila penyakit nan satu ni menyerang.... uiiisshhhh... doktor apapun tak dapek nak nolong..

Macam manalah blogger2 hardcore leh hari2 ngadap komputer dan laptop memasing.. dok update blog tiap hari...

Kadang-kadang sampai 3-4 post diorang leh buat... terror..terror...

Suri respect la dengan komitment korang... sebab tu... tak heran follower korang beribu2 lemon..

Income blogging korang pun beribu2 hengget jugak... huhuhu... SURI????!!!

Semangat nak berblog ada... cuma semangat yang kadang2 hangat bak taik ayam yang baru dilaburkan je...

Dok baca komen-komen kat blog orang... uisshh.. sekali post jek... beratus komen terima...

Actually, komen-komen dan shout-shout tu la yang menaikkan semangat suri nak terus berblog nihh....

Kot datang blog.. tengok senyap jek... takde yang komen.. takde yang shout...

BOSAN!!

Janganlah datang dan jengah tanpa menegur tuan blog yea...

Walaupun korang bukan hardcore follower suri... tapi apalah salahnya korang bagilah sepatah dua kata lam blog suri nih bila sesekali korang tersinggah kat blog suri nan kudutss nihh..

Kata-kata itulah yang akan menyemarakkan lagi semangat suri nak membebel kat blog nihh...

Lepas entry yang nihh... entah bila lagilah suri nak menghapdet blog ni lagi...

huhuhuhuhu....




.



                                          

10 comments:

Pyka Rahmat said...

rajin rajinkanlah sebelum anda dirajinkan :)

sangsuri said...

sudah tukar kaa???

Jasman said...

malas nak membelog xpe lg..jgn malas mandi/gsok gigi ke..tu dh terok...haha

sangsuri said...

eh jasman... mana tau ni??? psg cctv kat umah suri yek?? (*memalu..)

uLan said...

hihi mari la rajin rajinkan diri untuk berblog..

sangsuri said...

suri ni pemalas..tak mcm ulan.. huhuhu (*jeles tahap cipan dah ni.. )

puanbee said...

suri suh suh penyakit malas tu .. huwargghh ngantuk dh nih :) kalau bee lah asal cukup tidur je rajin lah wakakaa

sangsuri said...

ahahaha.. bee ni asik tido jek.. smlm call pon tgh tido gak...hahahah.. tp xpe..masyuuukkkk....

LilyGrynn said...

Hai Suri....

At least lepas abis pantang (dah abis ke belum??? hehehe) rajin gak ler blogging ek. Ni dah singgah, nanti kalau kita tak lepaking, kita singgah2 diri lagi kat sini yek!

sangsuri said...

lily : dh xde kija..blogging ni buat tmbh2 kija la nihh.. huhuhu.. rerajinlh singgah yea... tq.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...