banner

gila

Wednesday, June 15, 2011

Suri lebih glamer dari Lady Gaga !! Bakal jutawan blogger???

Huiisshhh... gempak kan... Suri lebih glamer dari Lady Gaga (jangan ditambah huruf 'p' ye dihujungnya... nnt jd lain pulak bunyiknya...) ...  sapa sangka???

Korang sangka tak??  Suri lagilah tak sangka... sungguh2 tak sangka!!!

Heheheh.. jgn mati terkujat tertelan lidah sendiri yea...

Bukan apa... semalam.. dalam Harian Metro.. ada artikel tentang Suri... (*fuyyooohhh!!.. Metro kuar Artikel tentang Suri lah...  adakah Suri ni bakal bergelar Jutawan Blogger menyaingi blogger otai redmummy tu???...* mimpi jelah ko dek non.... huhuhu... )

Piiiiraaaahhh....Nak jadi jutawan blogger konon... nak dapat traffic 20uv sehari pon terkial-kial.. takat 40sen lam akaun nuffnang ko tuhh..janganlah mimpi nak jd jutawan blogger suri woooiii...hehehehe.. (*ni dah kira n3 kutuk diri sendiri nihh... hahahahaha...)

Bukan apa... semalam lam Metro ada artikel tentang Suri.. tapi bukan suri dari duniasangsuri nilah..

Artikel tentang Suri... anak si Katie Holmes ngan Tom Cruise yang hensem tuhh...(Tom Cruise kay.. bkn Tom yang Kurus..huhuhu.. *adeh bang.. jangan sekeh pala orang laa tak baikk... dia pulak yang terasa...adusss.. hikkss..)

.
.
.
.
ni dia artikel tu....

duit kasut je boleh bina surau 3 bijik... huhuhu..

 Haaa... tengok tu!!  Itu baru kita citer tentang koleksi kasut dia je.. belom kita citer bab henbeg, bab koleksi sepit rambut (sepet kuku jangan perasan yekkk..kita cakap pasal sepit rambut disini..bukan sepit kuku... hehehehe.. peace..), bab koleksi baju bajan dia...dan berbagai lagilah koleksi pompuan dan kekanak yang sewaktu dengannya.  (hussiihh..byk rupanya cekadak budak pompuan ni yekk.. abihla kot si baby  Alisha tu nanti tetiba nak start koleksi dia pulak... huhuhuhu...mau tergadai koleksi senduk mami dia nihh..  :)  )


makan ati baca artikel nihh.. huhu..
galamer si Suri ni mengalahkan Lady Gaga.
bak mai la duit tu kat sini kot dah byk sangat cenggitu.

Koleksi kasut si cilik Suri anak si katie Holmes yang sweet tu je dah dekat RM setengah juta... koleksi dalam wardrobe Suri ni dipercayai bernilai RM9.6 juta hengget!!!!!

Makkk aiiihhhh... byk giler!!  kot suri pi ajak Ulan pegi beli kek lapis sarawak dan terubuk masin kat Miri tu... leh dapat berapa kontena tu yeaa Ulan??  Kita leh beli seme kilang2 kek lapis dan terubuk masin kat Miri tu sekali kot...

Bee kot la kita ada duit sebanyak tu kan... senang lah kita leh finance Kelab Suri Rumah Sedunia (KSRS)yang Bee war2kan tuh kan... hehehhe.. sapa2 jadi ahli jea.. kita bagi RM100 ribu hengget.. dengan syarat duit tu hendaklah di shoppingkan dalam masa setengah jam sahaja!!!!!  fuyyyooo... sure gempak!! sure ramai yang nak mendaftar jd ahli yea Bee??  (*adusss... berangan!! berangan tak sudah!!??  sekeh pala sendiri.. hikkss..) 

Kot ada duit sebanyak tu leh gak bagi kat cathj... nak suh dia buat pelem drama swasta berlemenkan hindustan ttg jejak kasih dia dan kwn2nya.. hehehe... pelakon utamanya tentulah cathj ..kann..kan...kann...(*apapun tabik spring la kat gmbr2 lam blog cathj... santeekk gilak...)

Ataupun kita bg kat LM ... suh dia buat citer ttg mahsuri version baru.  Version yg darah dia bila kuor mcm pelangi..kjap putih..kjap biru..kjap hijau..hehehe..*peace LM....

Apa kata kita kita bg jugak kat mister curly... sure dia jdkan sweetie cheese dia tu franchise cam restoren kehepsi ataupun mekdonel... hehehe... caiyook..caiiyokk...

okeh... berenti berangan kay....

sapa kata suri xde koleksi kasut gak??? siapa?? siapa kata takde???  ni koleksi kasut terbaru suri...


...


..

..

..

..

cun tak?? hehehe

Sipar Crocodile merah... cun tak??..cun tak?? harga.................. tak sampai RM45 hengget pooonn... huhuhu...



.

14 comments:

puanbee said...

haa ko berangan kuat eh suri apa pun kreatif sungguh nih haa.. bee pun kalau bannyak duit tu boleh je belanja suri setakat beberapa ratus ribu tarak hal lah wakakak

uLan said...

erkkkk tadi uLan komen salah tempat.. hahahaha

DuniaSangSuri said...

tulah pasal bee... kuat berangan.. angan2 Mat Jenin (*eh.. bkn MJ blogger tu yek...hihihihi) jek...

DuniaSangSuri said...

Ulan ni suh suri buat n3 ari2... alamat makin 'kering' la laki suri tu akibat bini dia dok ralit pegang kibod dari pegang senduk... huhuhu..

lagipun... ulan ngan bee jek yg selalu komen kat blog suri ni... yg lelain tuh..diorg jenjalan jek.. bukan baca pon N3 suri... huhuhuhu...

jeles ngan korang... follower ramai.. sekali wat n3 yg komen bersusun.... huhuhu.. apapun..korang jgn lupa kat suri di ceruk dapur ni yea... :)

mr.curly said...

yesss..wa nk perluaskn franchise kedai hingge ke gunung everest n terusan suezzz..rase2 laku x kalu kt situ??..hikhik

~~Ticer Wann~~ said...

hehe tak pe berangan itu perlu.. :)

puanbee said...

follower bee sikit je lah suri hehe .. tk pe nanti programe kelab kita bermula insyaallah follower suri bertambah

sangsuri said...

terusan suez tu sebelah terusan mat saman ker?? (*kes time geogerapi ngeroh atas meja..)

DuniaSangSuri said...

follower bee sikit?? sapa ckp?? sapa?? hikkss... dah tersenarai blog glamer dah blog bee tuhh... huhuhu... (*tabik spring sambil angkat tudung pala..)

ticer wan... apa beza berangan, berkhayal dan bermimpi tu? hehehe (*sepusat sepusing ker??)

madammondoq said...

uish.. sangat dasyat!! tak tergamak rasanya nak spend kat kasut je sampai gitu banyak... huh..

Ellen said...

hehee..bestnya entry ni..siap terkena ni..hahaaa...

selamat menjadi Suri yang kaya tu ekk..hehe

DuniaSangSuri said...

madam.. Suri tu (baca semula..suri tu..bkn suri yg ini yea...huaaa..huaaa..) dah byk sgt duit..dah tak tau nk buat apa dah...sbb tu dah lanting2 jek duit dia kat sana sini.. huhuhu..(*nanges jeles...)

DuniaSangSuri said...

hii ellen.... doakan suri kaya cam suri tu yek.. nnt suri belikan kasut bahkan kedai (kedai bata pn bolh yekk..hihihi) kasut tuk ellen sekali.. nak berapa biji? 3 bijik kedai... okeh..bungkus!!

LilyGrynn said...

Alah Suri at least ada gak koleksi kasut harga RM45. Kalau convert to rupiah ke, rupi ke...banyak woo...leh jadi millionaire gak cam si suri kecik tu. Tang Alisha tu, kalau nak merasa jadi mak jutawan satu hari nanti, manja2kanlah dia ngan barang2 mewah cam Katie Holmes & Suri tu.

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...