banner

gila

Friday, January 4, 2013

Sembang Sangsuri .... Azam 2013.


Kejap jea dah 5 hari dah thn baru 2013 nih..
bila sebut thn baru jea... sure ramai nak tahu apa azam baru kan??
rasanya belum terlambat nak story mori pasal azam ni kan...
alaaa... lagipun baru 5 ari... bkn 5 bln... hehehe
kot dah 5 bln baru nak citer psl azam ni... haaa ko!! mmg melampau basi la kan...

Asalnya...
Suri bukanlah selalu sangat pasang azam2 tiap2 thn baru nih...
bukan apa... selalu aje pasang... tapi siapnye idak... tensi tau!!
beriya awal2 tahun pasang azam kata nak wat tu... dah xmo dah buat ni... itulah... inilah...
lat2.. ujung tahun... sama jea...
takde apa2 berubah pon...
ishkk... baik xyah berazam... buat semak kepala jea!

Memula suri ingat tahun ni suri berazam untuk xmo pasang apa2 azam...
pastu pikir...
hehehe... apa ke hal mengong benor azam cenggitu...
so... suri berazam dan bertekad... (fuhhh... ayat x blh blahh...)
untuk menghidupkan kembali blog suri yang dh mmg berkurun ditinggalkan ni...
Suri nak buat as many entries as possible..

lantaklah kot xde orang baca...
biorler kot xde orang nyinggah...
pedulik....
ni blog sendiri...
syok sendiri pn xde salah maaa...
eh!! tetiba datang idea...
leh gak buat segmen  Sangsuri Syok Sendiri... mihmihmih...

Tahun 2013 ni suri dah masuk 4 series...
umur Suri masuk 40 tahun julai nanti...
fuhhh...
40 youuu... bukan muda lagi... dah tua!!
tapi apsal yea dlm jiwa tetap rasa cam 18?? (mgkn sindrom x sedar diri tu masih ada kot... huhuhu)
walaupun lutut dah mula sakit2... mata dah mula kabur2 tapiiiiii....
tetap... selalu mengkomakan diri sendiri... heheheh..

4 series... kot kereta BMW... dah naik satu kelas lagi..
harga dia makin mahal... features dia makin hebat...
kuasa kuda dia makin melampau...
tapi suri ni manusia biasa... huhuhu...

okaylah...
penat membebel kat korang yang entah berapa kerat jek nyinggah sini..

sebelum suri sign off..
nah amik gambar terbaru Alisha Hana ni....

bye.... take care...



cenyummmm.. 
 
 
 
 
 

1 comment:

adza irdawati said...

selamat tahun baruuuuuuuuuuu.... semoga thn ini membawa lebih kebahagian dan kesihatan untuk suri dan keluarga amin...

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...