banner

gila

Tuesday, March 8, 2011

Fuyyyooo.. Hang Lekir ada kereta!!!

berangan... hikkss..


Cantik tak?? Cun tak??  Hebat tak??   Nilah kereta namanye Lekir.     Keluaran Proton la gamaknyee... (agaknyelah... ngeeehh..)

Bayangkan kalau time dulu tu Hang Lekir ada kereta camni... fuyyyooo..time tu sure Hang Tuah xde can la nak tackle  Tun Teja.... muahahaha ...

Kot Hang Lekir parking jek keter nih kat kaki gunung Ledang masa nak meminang Puteri Gunung Ledang tu... korang agak2 PGL tu ada nak pandang tak Hang Tuah yg datang ngan menapak jek???  Rasa2nya, dengan nenek kebayan sekali Lekir leh borong bawak balik istana Melaka... muhahahaha...

Keter ni xdelah besau manapun... kocik yooo.  Kalau takat nak gi dating2 ngan makwe tu bolehlah... kot tetiba korang dah ada anak 3 tapi laki korang nak trade in Avanza or Alza or any other MPV yg memang korang dah ada tu ngan keter Lekir ni... baiklah korang bersedia utk mendapat "kawan baru".... muhaahahah...

Alasan yg akan laki korang berikan untuk tukar kereta Lekir ni ialah... " I nak jadi pendekar melayu barulah... "  .. hahahaha.. boleh diterima akal tak alasan dia tu??  Bayangkan korang nak bersesak2 dgn anak 3 orang yg mcm Ultraman baru dapat bateri tu dlm kereta secomel itu????

Itu blm kira bakul susu dan bekas pampers lagik...????  Makan atii dek noooonn......

Renung-renungkan dan selamat beramal..... hehehehe..

** sorry aaa... gambar dari side x dpt nk amik sbb kamera abis bateri...  ngeeehhh...


hensem kan keter nihh...
owner x hensem pon leh prasan jadi hensem... ngeehh..





 




4 comments:

Dunia Sang Suri said...

test lg..

greatlife said...

Oh, siap bagi tips ni! Ni kira tips moden kalau suami nak menambah koleksilah yek?

Dunia Sang Suri said...

koleksi keter xpe.. koleksi bini kalo????

Noor Wahidah Mahat said...

salam..

nice blog..
nak tahu tak apa itu Melaka vs Neraka???
Salam singgah ke blog saya..

TQ

LinkWithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...